Eger központjától 15 perc sétára, az egri strandtól 10 percre, a város zöld övezetében található a vendégházunk.A szálláshely igényes és tiszta szobáival, barátságos légkörével, parkosított udvarával és diszkrét áraival méltán népszerű az Egerbe látogató párok és családok körében. Wellness házunk kizárólagos szauna és jacuzzi használattal (külön térítéses), hangulatos időtöltést kínál a nap végén különleges pihenésre vágyók számára, a nagy terasz pedig kiváló helyet nyújt a reggeli elfogyasztásához illetve késő délutáni borozgatáshoz. A szálláshely kertjében bográcsolási, grillezési illetve szalonna sütési lehetőség is adott. Az autóknak természetesen zárt parkolási lehetőséget tudunk biztosítani.

 

1149495411 1153044098

 

 

 A Wellness Vendégház Eger szálláshely értékelése a szá
llás.hu oldalán, folyamatosan jóval az átlag felett van.

szallashu


2016-ban szálláshelyünk értékelése a booking.com-oldalán, a vendégek szavazata alapján, a szálláshely kategóriában az átlag feletti 8,5-ös pontszámot kapott.

szallas eger award

 


A " VIRÁGOS EGERÉRT, SZÉP KÖRNYEZETÉRT " versenyen, az egri magánszálláshelyek kategóriában a szakmai zsűri javaslata alapján az egri Wellness Vendégház különdíjat nyert a szálláshelyek igényes környezetének kialakításáért és folyamatos fenntartásáért.

 


 

 Címkék: szállás eger, panzió eger, apartman eger, vendégház eger, hotel eger, eger szállás